Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

A BELÉPÉSRŐL

A Gyulai Kolbász- és Sódarmustra (továbbiakban: Rendezvény) területén csak a Gyula System Kft-vel (továbbiakban: Szervező) szerződött vállalkozók és azok alvállalkozói, valamint ezek munkatársai, valamint a Rendezvény területére történő belépésre feljogosító jeggyel (továbbiakban: belépőjegy) rendelkezők tartózkodhatnak.

10 éven aluliaknak a belépés ingyenes!

A látogató a Rendezvényre szóló belépőjegy megvásárlásával és a Rendezvényre történő belépéssel jelen Házirendet elfogadja. A látogatót a belépőjegy megvásárlása csak akkor jogosítja a Rendezvényre történő belépésre, ha elfogadja a Szervező jelen házirendjét és tudomásul veszi, hogy annak betartását a rendezők ellenőrzik. A Rendezvényre belépni a megváltott belépőjegy szabta időpontban (a nyitvatartási idő alatt) és feltételek mellett lehet.

Jelen házirend a Rendezvény bejáratánál, a Szervező internetes oldalán a Rendezvényre való belépés előtt elérhető, megismerhető, továbbá a Rendezvény ideje alatt a Rendezvény helyszínén az Információs pultnál is megtalálható.

Karszalag

Mindenkinek, aki belép a fesztivál területére karszalagot kell viselnie! A biztonsági korláton belül a szakemberek folyamatosan ellenőrzik a karszalag meglétét.

Az elővételben megváltott jegyeket karszalagra kell a helyszínen beváltani. A karszalag nem átruházható, sérült, elveszett karszalagot nem áll módunkban cserélni, illetve pótolni. Csak a kézen hordott karszalag számít érvényes belépőnek

A karszalaggal nem rendelkező látogatókat a biztonsági szolgálat kivezeti a rendezvény helyszínéről és a belépést indoklás nélkül a további napokra is megtagadhatja.

A jegyek megvásárlásával a látogató tudomásul veszi és hozzájárul ahhoz, hogy fényképek készülhetnek róla, és a képek közlésre kerülhetnek.

A jegyhamisítók és a hamisításban közreműködők ellen eljárást indítunk.

14. életévüket be nem töltött gyermekek csak nagykorú kísérővel léphetnek be a Rendezvény területére, és csak nagykorú kísérővel tartózkodhatnak ott. Ezekért a gyermekekért a rendezvény területén nagykorú kísérőik felelősek. A gyermekek tetteiért is ők vállalják a felelősséget.

A Rendezvény ideje alatt és területén elhagyott értékekért felelősséget nem vállalunk, de a becsületes megtalálók által leadott talált tárgyakat a biztonsági szolgálatnál a tulajdonosa beazonosítás után visszakapja.

A Rendezvény területén a biztonság érdekében tilos a "body surf" (amikor a közönség egy-egy rajongót a csápoló tömeg feje fölött, kezével továbbít a színpad felé.), asztalon táncolás. Ha ez mégis előfordulna, akkor a rendezők a rajongót figyelmeztetik, hogy amennyiben ez megismétlődik, sajnos el kell hagynia a Rendezvény területét!

A Rendezvény egész területére engedély nélkül járművel behajtani tilos!

Egyéb fontos tudnivalók:

A rendezvényről hang- és képfelvétel készül. Minden résztvevő, aki a felvételeken megjelenik, csak a beleegyezésével nevesíthető, viszont semmilyen követeléssel nem léphet fel sem a rendezőkkel, sem a felvétel készítőjével, sem annak jogos felhasználóival szemben. A rendezvényen kereskedelmi forgalomba kerülő kép- és hangfelvételeket csak a rendezők írásbeli beleegyezésével lehet készíteni, a forrást a felvétel készítőjének meg kell jelölnie, publikálás előtt ezt a rendezővel el kell fogadtatnia.

A fesztivál területén a rendezők írásbeli engedélye nélkül tilos bármiféle kereskedelmi vagy reklámtevékenységet folytatni! Az ilyen tevékenységet végzőket a rendezőnek jogában áll a fesztivál területéről azonnali hatállyal eltávolítani, a tevékenységet beszüntettetni, szabálysértés-bűncselekmény esetén a rendőrségnek átadni, a rendőrség kiérkezéséig visszatartani.

A fesztivál területén kívül történt balesetekért a rendezők felelősséget nem vállalnak. A büfékben 18 éven aluli személyeket és ittas személyeket szeszes itallal nem szolgálunk ki. A vendéglátó egységekben — amennyiben ennek gyanúja felmerül, az ott dolgozó személyzet kérheti a fényképes igazolvány felmutatását. Ennek megtagadása esetén nem köteles kiszolgálni a vendéget.

Kérjük, fokozottan vigyázzon a természeti értékekre, és ne szemeteljen! A rendezvényt rossz idő esetén is megtartjuk. A műsorváltoztatás jogát fenntartjuk! Kérjük, hogy vigyázzanak magukra és egymásra!

Jó szórakozást kívánunk!

HÁZI KEDVENCEK

A Rendezvény területére kizárólag az általános közfelfogás szerint szelíd, pórázon vezethető háziállatok („házi kedvencek”, tipikusan: kutya, vadászgörény, egyes rágcsálófajták) léptethetőek be, és csak gazdájuk által kísérve. A házi kedvenceket a Rendezvény területére behozni nem ajánlott, javasoljuk azok otthon hagyását vagy panzióban történő elhelyezését. Házi kedvenceket a Rendezvény területére a következő feltételek együttes megléte esetén lehet beléptetni:

(1) érvényes oltási igazolvány 1 (egy) évnél nem régebbi veszettségoltással,

(2) egyedi azonosító (olvasható tetoválás vagy mikrochip),

(3) póráz, nyakörv, szájkosár, biléta a gazda (a Rendezvény ideje alatt is elérhető) telefonszámával.

A fentiek megléte a Rendezvény bejáratnál ellenőrzésre kerül és hiányosság esetén a házi kedvenc nem hozható be. Házi kedvenc behozatalával a gazda tudomásul veszi, hogy azt higiénikus, az állat számára is megfelelő körülményeket biztosító módon köteles tartani, továbbá kutya és vadászgörény behozatalával a gazda tudomásul veszi, hogy azt a Rendezvény teljes ideje alatt szájkosárral, pórázon köteles tartani. A Rendezvény fenntartja magának a jogot, hogy megtiltsa az adott állatnak a Rendezvényre történő behozatalát.

KIHEZ LEHET FORDULNI?

A vendéglátással, a rendezőkkel, vagy bármi mással, kapcsolatos észrevételekkel, panaszokkal, ötletekkel az információs pult munkatársaihoz lehet fordulni. Kérjük, a talált tárgyakat a főbejárat információs pultjánál leadni, az elveszett tárgyakat a biztonsági szolgálatnál lehet keresni. Az információs pult a rendezvény ideje alatt a Kapus Ház mellett található.

EGYÉB

A Rendezvényről hang- és képfelvétel készül. Minden résztvevő, aki a felvételeken feltűnik, csak a beleegyezésével nevesíthető, viszont semmilyen követeléssel nem élhet a felvétel készítőivel vagy a Rendezvényszervezőkkel szemben.

– Fényképezni szabad, de a koncertekről, programokról video- és hangfelvételt csak a szervezők írásos beleegyezésével lehet készíteni.

– A Rendezvények területén a szervezők írásbeli engedélye nélkül tilos bármiféle kereskedelmi vagy reklámtevékenységet folytatni!

– A büfékben 18 éven aluliakat és ittas személyeket szeszes itallal nem szolgálunk ki!

– Felhívjuk figyelmüket, hogy kábító - és bódító szer fogyasztása – a hatályos törvények szerint – a Rendezvények területén is tilos!

– A rendezvényen mindenki számára lehetőséget biztosítunk a környezettudatos magatartásra: hulladékaikat jól látható szemetesekben helyezhetik el.

– A szervezők nem vállalnak felelősséget a személyekben, vagy anyagi értékekben esetlegesen keletkező károkért.

– A Rendezvényen elhagyott értékekért felelősséget vállalni nem tudunk.

– Illemhelyet az árusok és a látogatók is térítés nélkül használhatják.

– A rendezvény területén tartózkodó emberek egymás testi épségét nem veszélyeztethetik.

– Dohányozni csak a hivatalosan elfogadott kijelölt helyeken lehet.

– Az esetlegesen okozott károkért, illetve a verekedők és rendbontókkal szemben a rendezvényszervezők kártérítési igénnyel léphetnek fel.

Ezen Rendezvényi napok helyszíne megfelel az ÁNTSZ által előírt követelményeknek. Az árusok felelőssége – felszólítás esetén – az áruk származási helyének igazolása, az élelmiszer higiéniai garantálása, a szavatossági idők figyelése. A nyugta, vagy számlaadási kötelezettség teljesítése az árusokra vonatkozó törvény vagy rendelet szerint az árusok felelőssége.

A Tűzvédelemi Katasztrófavédelmi szabályokat az idevonatkozó Kormányrendelet alapján kérjük betartani!

A Rendezvényt rossz idő esetén is megtarthatjuk.

A műsorváltoztatás jogát fenntartjuk!

Jó szórakozást kívánunk!

 

Bordás Tibor
ügyvezető
Gyula System Kft.

A rendezvény főszervezője

gyulahus szalagos k

elizabethlogo

gyulai onkormanyzat

romisfilm logo

A rendezvény támogatója

dekaunion

Sódar

Sonka a disznó mellső lábából, füstölt lapocka, oldalas.

A német Schulter (‘váll, lapocka’) középnémet scholder változatának átvétele.

Friss hírek

A több éve méltán népszerű és közkedvelt Gyulai Kolbász és Sódarmustra árusok jelentkezését várja! Ne hagyja ki az idei év első nagyszabású gasztronómiai rendezvényét és jelentkezzen most!

Bejelentkezés és további információ: 20/33 77 130.

Az árusok számára korlátozott számban tudunk faházat, vagy sátrat biztosítani. Saját sátornak és lakókocsinak is biztosítjuk a helyet.

Jelentkezési lapok itt.

Sajtó

Kedves Partnereink!

A VIII. Gyulai Kolbász- és Sódarmustrára 2018.03.2-ig várjuk a szerkesztőségek jelentkezését.

Amennyiben szeretne részt venni az idei fesztiválon, úgy kérjük, küldjön egy rövid bemutatkozást a médiádról, a szerkesztőség elérhetőségéről, kijelölt kapcsolattartó elérhetőségeiről, az idei Gyulai Kolbász- és Sódarmustráról Önöknél eddig megjelent anyagokról (link, újságcikk, videó)

A jelentkezést beérkezően döntünk a regisztráció lehetőségéről.

Jelentkezéseiket ide küldhetik: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.