• csü. szept 21st, 2023

Válasszuk bátran a Könyvmolyképző Kiadót

BySzatmari Elemer

márc 30, 2022

A különféle írások egy teljesen sajátos világot rejtenek magukban, amit érdemes felfedezni. Sokan várnak el olyan tevékenységeket a gyerekeiktől, amit ők maguk, szülőként nem követnek. Mobiltelefonnal a kézben bár mondható a lurkónak, hogy olvasson hagyományos könyveket, azt biztosan nem fogja megtenni egyszerűen. A példamutatás ebben az esetben egyértelműen meghatározó. A Könyvmolyképző Kiadő kínálta egyedi választékból bátran lehet szemezgetni. A szegedi illetőségű könyvkiadó fő profilja a gyermek- és ifjúsági irodalom. Magyarországi kiadványai között megtalálható a Stephenie Meyer népszerű Alkonyat-sorozata.

A Könyvmolyképző Kiadót voltaképpen az hívta életre, hogy felismerte, mennyire komoly problémák vetülnek fel az olvasottság szintjén a fiatal generáció tagjai körében. Az üzemeltetők elhatározták, hogy változtatni fognak ezen és ezért mindent megtesznek a mai napig. Gyerekeket vonzanak be olyan széles körben működő olvasási játékba, ami valóban felkelti a fiatalok érdeklődését.

A Könyvmolyképző sikerei elég jól látszanak. Voltaképpen felismerték egyre többen, hogy a probléma nem az olvasásban rejlik, mint tevékenységben, hanem abban, hogy milyen írások kerülnek előtérbe. A lényeg az izgalmi faktor minél jobb történő fokozása. A Könyvmolyképző kínálatában nagyon izgalmas regények találhatók. Ma már a felnőtt korosztály figyelmét felkeltő kiadványok is találhatók a palettában, így szülők és gyerekek egy helyen kutathatnak izgalmas történtek után. A book24.hu weboldalon kiváló áron érhetők el a Könyvmolyképző Kiadó egyedi könyvei, ezért megéri ezek között igény szerint válogatni.